Műanyag nyílászárók és klímák nagy választékban. 5 ÉV GARANCIÁVAL!

Műanyag nyílászárók, árnyékolástechnik és Klímaszerelés-telepítés zolnokon és Budapesten ajtó ablak
Keresés
Close this search box.

termékeink

Ajtó-ablak-árnyékolástechnika
klíma

Termékeink

Ház Ablak

Ablakok

A műanyag ablak típusának kiválasztása felelősségteljes, hosszú távra szóló döntés. Az általunk forgalmazott nyílászárók minősége biztosítja, hogy a beépített ablakok egy életen keresztül kiváló komfort érzetet adjanak.

Ház Ablak

Ajtók

A bejárati ajtó minden ingatlan leggyakrabban használt nyílászárója. Megjelenése fontos része az ingatlanunkról kialakult összképnek. A kinézeten túl a bejárati ajtóknak fontos szerepe van ingatlanuk biztonságának megőrzésében is.

PDH Ablak.hu Minőségi nyílászárók

Árnyékolás

A mai világban a megfelelő árnyékolásnak legalább olyan fontos szerepe van mint a hőszigetelésnek. Megfelelő redőnyök kiválasztásával, nyáron hűt, télen fűt és védi privát szféráját a kíváncsi tekintetek elől.

PDH Ablak.hu Minőségi nyílászárók

Klímák

Napjainkban a klímákat már hűtésre és fűtésre is egyaránt használjuk. Fontoss, hogy olyan készüléket válasszunk ami az igényeinket teljeskörűen kielégíti. Az álltalunk forgalmazott termékekre gyártó és beépítési garanciát vállalunk. 

Minden igényt kielégítő minőség

Az Ön nyílászáró és klímatechnikai partnere
Én Mészáros István a Perfect Dream House Kft. tulajdonosa és ügyvezetője garantálom Önnek a kiválasztott ablakok, beltéri és bejárati ajtók, klímák és klímatechnikai berendezések szakszerű szerelését és karbantartását.
Bármikor szívesen nyújtok számára kötelezettségek nélküli szakmai tanácsadást vagy készséggel, ingyen elkészítjem Önnek a testreszabott árajánlatát.