Műanyag nyílászárók és klímák nagy választékban. 5 ÉV GARANCIÁVAL!

Műanyag nyílászárók, árnyékolástechnik és Klímaszerelés-telepítés zolnokon és Budapesten ajtó ablak
Keresés
Close this search box.

erkélyajtok

műanyag nyílászárók
garanciával

Gealan Ablakok

Európa egyik vezető rendszere, az 1968-ben alapított német Gealan nyílászáró.

A profilrendszer határozottan olyan kínálattal bír, mely a legmagasabb hazai igényeknek is tökéletesen megfelel.

Magas műszaki tartalmú, elegáns kivitelű nyílászáró szerkezeteire 5 év garanciát, 12 hónap jótállást vállal, melynek legfontosabb kritériuma természetesen a szakszerű beépítés.

Heves Therm Erkélyajtok

A magyar gyártó 2001-ben, a Hevestherm Kft. megalapításával indult. Azóta is évről évre jobb, újabb és modernebb nyílászárók előállításával és innovativ termékeivel az egyik piacvezető cég hazánkban.

Filozófiájuk, hogy az ajtók, ablakok és árnyékolástechnikai rendszerek maximálisan kielégítsék ügyfeleink igényeit technológiai és esztétikai szempontból is.

Céljuk velünk együtt, hogy mindig a legkorszerűbb nyílászárókat kínáljuk, amelyek hosszú évek után is bizonyítják megrendelőinknek, hogy a legjobb döntést hozták, amikor minket választottak.

Műanyag ablakok

Minden igényt kielégítő minőség

Az Ön nyílászáró és klímatechnikai partnere
Én Mészáros István a Perfect Dream House Kft. tulajdonosa és ügyvezetője garantálom Önnek a kiválasztott ablakok, beltéri és bejárati ajtók, klímák és klímatechnikai berendezések szakszerű szerelését és karbantartását.
Bármikor szívesen nyújtok számára kötelezettségek nélküli szakmai tanácsadást vagy készséggel, ingyen elkészítjem Önnek a testreszabott árajánlatát.