Műanyag nyílászárók és klímák nagy választékban. 5 ÉV GARANCIÁVAL!

Műanyag nyílászárók, árnyékolástechnik és Klímaszerelés-telepítés zolnokon és Budapesten ajtó ablak

ajtóCsere

SZAKSZERÚEN, PRECÍZEN
HATÁRIDŐRE!

BEJÁRATI AJTÓCSERE PRECÍZEN, HATÁRIDŐRE!

Bejárati ajtócserét tervez, de aggódik, hogy nagy kosszal és sok gonddal fog járni, nem is beszélve a nem várt problémákról? Forduljon hozzánk bizalommal! Több, mint 30 éves elismert szakmai tapasztalatunk és ügyfeleink véleménye a biztosíték arra, hogy a megrendelt ajtócsere Önnél is a megbeszéltek szerint szakszerűen, pontosan, határidőre történik! Akár újonnan épülő házba szeretne új ajtót - ajtókat, akár régi elhasználódott ajtóit szeretné egy korszerűbbre cserélni, nálunk jó helyen jár!

műanyag ajtó csere

A műanyag bejárati ajtók előnyei

Az általunk forgalmazott bejárati ajtók olyan kiváló műszaki paraméterekkel rendelkeznek, mint a:

  • tökéletes hang-és hőszigetelő képesség,
  • maximális biztonság,
  • modern design,
  • korszerű, környezetbarát gyártási technológia.

Műanyag ajótcsere folyamata

01.

A nyílászárók helyszínre szállítása

A megrendelt nyílászárókat előzetes időpont egyeztetést követően házhoz szállítjuk.

02.

Munkafolyamatok előkészítése

A lehető legkevesebb kosz és por érdekében javasoljuk a helyiségben lévő bútorokat takarófóliával befedni. Amennyiben nem egy új otthon, hanem egy felújítandó ingatlan nyílászáró cseréjéről beszélünk, akkor a következő lépés a meglévő ajtó kibontása, az ajtólap és ajtótok eltávolítása.

03.

Régi nyílászárók bontása

Ahhoz, hogy a régi ajtótok könnyen kivehető legyen a tokot kisebb darabokra vágjuk. Így kiemeléskor kevésbé sérül fal szerkezete. Bontás után kitisztítjuk és por mentesítjük az ajtó nyílást. A keletkezett törmeléket és ajtó darabokat igény szerint elszállítjuk.

04.

Toktoldók felszerelése

Van, hogy nem az eredeti méretnek megfelelő ajtó fog a régi helyére kerülni. Ebben az esetben az ajtó tokját egy toktoldóval meg kell szélesíteni. Ha előzetesen már redőny vagy külső hőszigetelés is van a homlokzaton szintén a toktoldó a megoldás. A toktoldó teljesen rásimul a tokra, így már nem marad más, mint rápattintani és rácsavarozni.

05.

Szintezés előkészítése

A kibontott és megtisztított nyílásba beillesztjük az új ajtót, így előkészítjük a szintezést. Hogy mindeközben az ajtó ne mozduljon el faékkel gondosan alátámasztjuk. Ahhoz, hogy a szintezés tökéletes legyen speciális szintezőpárnákat használunk. Így biztosítva a tökéletes vízszintes beállítást.

06.

Szintezés folyamata

Az ajtócsere egyik sarkalatos pontja az ajtó tökéletes vízszintes és függőleges szintezése. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az ajtóbeépítés ezen fázisa tökéletes legyen, hogy a későbbiekben kifogástalanul működjön a nyílászáró. Amennyiben ez nem így történik abban az esetben az ajtó magától becsukódhat vagy kinyílhat.

07.

Ajtó rögzítése

A megvan a tökéletes vízszint jöhet az ajtó tokon keresztüli rögzítése. A nyílászáró méretétől függően a megfelelő méretű tokrögzítő csavarral érjük el a maximális stabilitást.

08.

Rések kitöltése

Ahhoz, hogy maximalizáljuk az ajtó hő-és hangszigetelő képességét, mindenképpen figyelnünk kell a kisebb rések megszűntetésére. Erre a célra kiválóan alkalmas a speciálisan ajtókhoz kifejlesztett pur hab. Igény szerint a pur hab köré párazáró szigetelést is tudunk felvinni. Ezzel az ajtó és a fal közötti purhab élettartama meghosszabbítható védve a nyílászárót a páralecsapódástól.

Minden igényt kielégítő minőség

Az Ön nyílászáró és klímatechnikai partnere
Én Mészáros István a Perfect Dream House Kft. tulajdonosa és ügyvezetője garantálom Önnek a kiválasztott ablakok, beltéri és bejárati ajtók, klímák és klímatechnikai berendezések szakszerű szerelését és karbantartását.
Bármikor szívesen nyújtok számára kötelezettségek nélküli szakmai tanácsadást vagy készséggel, ingyen elkészítjem Önnek a testreszabott árajánlatát.