Műanyag nyílászárók és klímák nagy választékban. 5 ÉV GARANCIÁVAL!

Műanyag nyílászárók, árnyékolástechnik és Klímaszerelés-telepítés zolnokon és Budapesten ajtó ablak
Keresés
Close this search box.

Nyílászáró Csere

SZAKSZERÚEN, PRECÍZEN
HATÁRIDŐRE!

NYÍLÁSZÁRÓCSERE, ABLAKCSERE, AJTÓCSERE PRECÍZEN, HATÁRIDŐRE!

Nyílászáró cserét tervez, de aggódik, hogy nagy kosszal és sok gonddal fog járni, nem is beszélve a nem várt problémákról? Forduljon hozzánk bizalommal! Több, mint 10 éves elismert szakmai tapasztalatunk és ügyfeleink véleménye a biztosíték arra, hogy a megrendelt nyílászárócsere Önnél is a megbeszéltek szerint szakszerűen, pontosan, határidőre történik!

Árajánlatkérés

Nyílászárócsere előtt mindig kérjen egy pontos, mindenre kiterjedő írásos árajánlatot. Az ajánlatkérő űrlapunkon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és írja le a pontos igényeit. Kollégáink 24 órán belül felkeresik Önt telefonon és egyeztethetnek a további részletekről, mint például a pontos méretek és a helyszíni felmérés. Ha bármely okból bizonytalan a méretek megadásában, elegendő hozzávetőleges infót megadni és kollégáink majd a helyszínen felveszik a pontos adatokat.

Helyszíni felmérés

Természetesen, minden esetben van helyszíni felmérés, csak a helyszín megtekintése után lehet pontos árajánlatot adni és ezt követően elkezdeni a munkát. Ha Önnek már megvannak a beépíttetni kívánt nyílászárók abban az esetben is szükséges a helyszíni felmérés.

Alapanyagok minősége

Az általunk forgalmazott nyílászárók kizárólag magas minőségű, szigorúan ellenőrzött minőségű német alapanyagból készülnek.

Nyílászáró gyártás

Természetesen, minden esetben van helyszíni felmérés, csak a helyszín megtekintése után lehet pontos árajánlatot adni és ezt követően elkezdeni a munkát. Ha Önnek már megvannak a beépíttetni kívánt nyílászárók abban az esetben is szükséges a helyszíni felmérés.

Standard és egyedi méretek

Önnek egyedi méretezésű ajtókra, ablakokra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal, mi akár a legkülönlegesebb igényeknek megfelelően is kínálunk megoldásokat!

Előkészületek nyílászáró csere előtt

Ablakcsere, ajtócsere előtt lehetőség szerint egy körülbelül 2m-es körzetből érdemes a bútorokat, berendezési tárgyakat, szőnyegeket elvinni, hogy szakembereink a bontás és beépítés során is könnyen hozzáférhessenek a munkaterülethez.

Kőművesmunka panellakásban

Amennyiben Ön panellakásban él, nyílászáró csere esetén nem kell kőműves munkával számolni. A panel lakásokban műanyag takarólécekkel tüntetjük el a szerelési hézagokat.

Garancia

Minden beépítésre kerülő nyílászáróra 5 év teljeskörű garanciát adunk. A beépítést követően igény szerint további rendszeres nyílászáró karbantartás is igényelhető.

Nyílászáró csere folyamata

01.

A nyílászárók helyszínre szállítása

A megrendelt nyílászárókat előzetes időpont egyeztetést követően házhoz szállítjuk.

02.

Munkafolyamatok előkészítése

A lehető legkevesebb kosz és por érdekében javasoljuk a helyiségben lévő bútorokat takarófóliával befedni. Amennyiben nem egy új otthon, hanem egy felújítandó ingatlan nyílászáró cseréjéről beszélünk, akkor a következő lépés a meglévő ablakok kibontása, az ablakszárnyak eltávolítása.

03.

Régi nyílászárók bontása

Ahhoz, hogy a régi ablaktok könnyen kivehető legyen a tokot kisebb darabokra vágjuk. Így kiemeléskor kevésbé sérül fal szerkezete. Bontás után kitisztítjuk és por mentesítjük ablak nyílást. A keletkezett törmeléket és ablak darabokat igény szerint elszállítjuk.

04.

Toktoldók felszerelése

Van, hogy nem az eredeti méretnek megfelelő ablak vagy ajtó fog a régi helyére kerülni. Ebben az esetben az ablak vagy ajtó tokját egy toktoldóval meg kell szélesíteni. Ha előzetesen már redőny vagy külső hőszigetelés is van a homlokzaton szintén a toktoldó a megoldás. A toktoldó teljesen rásimul a tokra, így már nem marad más, mint rápattintani és rácsavarozni.

05.

Szintezés előkészítése

A kibontott és megtisztított nyílásba beillesztjük az új ablakot így előkészítjük a szintezést. Hogy mindeközben az ablak ne mozduljon el faékkel gondosan alátámasztjuk. Ahhoz, hogy a szintezés tökéletes legyen speciális szintezőpárnákat használunk. Így biztosítva a tökéletes vízszintes beállítást.

06.

Szintezés folyamata

Az ablakcsere egyik sarkalatos pontja az ablak tökéletes vízszintes és függőleges szintezése. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az ablakbeépítés ezen fázisa tökéletes legyen, hogy a későbbiekben kifogástalanul működjön a nyílászáró. Amennyiben ez nem így történik abban az esetben az ablak magától becsukódhat vagy kinyílhat.

07.

Ablakok rögzítése

A megvan a tökéletes vízszint jöhet az ablak tokon keresztüli rögzítése. A nyílászáró méretétől függően a megfelelő méretű tokrögzítő csavarral érjük el a maximális stabilitást.

08.

Rések kitöltése

Ahhoz, hogy maximalizáljuk az ablak hő-és hangszigetelő képességét mindenképpen figyelnünk kell a kisebb rések megszűntetésére. Erre a célra kiválóan alkalmas a speciálisan ablakokhoz kifejlesztett pur hab Igény szerint a pur hab köré párazáró szigetelést is tudunk felvinni. Ezzel az ablak és a fal közötti purhab élettartama meghosszabbítható védve a nyílászárót a páralecsapódástól.

09.

Ablakszárnyak felhelyezése

Eljött az ideje, hogy felhelyezzük az ablakszárnyakat. A szárnyakat óvatosan az alsó majd a felső stiftre csúsztatjuk majd stifttel rögzítjük. Ha jól végeztük a munkánkat az ablak innentől kezdve tökéletesen nyit és zár.

10.

Végső simítások

Következhetnek a nyílászárócsere utolsó lépései: felhelyezzük a kilincset és rögzítjük a csavarfejeket takaró kupakokat. Az ablakokon lévő védő fóliaréteget csak a falak festése után javasoljuk, ezzel is védve az ablakot.

Minden igényt kielégítő minőség

Az Ön nyílászáró és klímatechnikai partnere
Én Mészáros István a Perfect Dream House Kft. tulajdonosa és ügyvezetője garantálom Önnek a kiválasztott ablakok, beltéri és bejárati ajtók, klímák és klímatechnikai berendezések szakszerű szerelését és karbantartását.
Bármikor szívesen nyújtok számára kötelezettségek nélküli szakmai tanácsadást vagy készséggel, ingyen elkészítjem Önnek a testreszabott árajánlatát.