Műanyag nyílászárók és klímák nagy választékban. 5 ÉV GARANCIÁVAL!

Műanyag nyílászárók, árnyékolástechnik és Klímaszerelés-telepítés zolnokon és Budapesten ajtó ablak

AblakCsere

SZAKSZERÚEN, PRECÍZEN
HATÁRIDŐRE!

ABLAKCSERE PRECÍZEN, HATÁRIDŐRE!

Ablakcserét tervez, de aggódik, hogy nagy kosszal és sok gonddal fog járni, nem is beszélve a nem várt problémákról? Forduljon hozzánk bizalommal! Több, mint 10 éves elismert szakmai tapasztalatunk és ügyfeleink véleménye a biztosíték arra, hogy a megrendelt ablakcsere Önnél is a megbeszéltek szerint szakszerűen, pontosan, határidőre történik! Akár újonnan épülő házba szeretne új ablakokat, akár régi elhasználódott ablakait szeretné egy korszerűbbre cserélni nálunk jó helyen jár!

A műanyag ablakok előnyei

Az általunk forgalmazott műanyag ablakok olyan kiváló műszaki paraméterekkel rendelkeznek, mint a:

  • tökéletes hang-és hőszigetelő képesség,
  • maximális biztonság,
  • modern design,
  • korszerű, környezetbarát gyártási technológia.

Ablakok jó áron!

Mivel a beépítésre kerülő nyílászárókat közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így azokat kiváló áron kínáljuk Önnek!

Milyen minőségűek az általunk forgalmazott ablakok?

Nem csupán kiváló ár-érték arányúak, de műszaki paramétereiket tekintve optimális hő-és hangszigetelő képességgel is bírnak. Ezek a nyílászárók igen hosszú élettartammal és magas fokú betörés védelemmel is büszkélkedhetnek..

Ablakcsere után ezek a nyílászárók mennyire igényelnek utólagos karbantartást?

A fa ablakokkal szemben ezek a műanyag ablakok nem vetemednek.

Bontás problémák nélkül?

Az Ön igényeihez igazodva vállaljuk régi a régi ablakok cseréjét úgy, hogy a lehető legkevesebb sérülés keletkezzen a bontás során. Jól ismerjük az ablakcsere során felmerülő buktatókat, így a legnagyobb kihívás sem érhet minket váratlanul.

Mi legyen a törmelékkel?

Az ablakcsere során a bontásból keletkezett sittet, törmeléket igény esetén maradéktalanul elszállítjuk.

Műanyag ablakcsere folyamata

01.

A nyílászárók helyszínre szállítása

A megrendelt nyílászárókat előzetes időpont egyeztetést követően házhoz szállítjuk.

02.

Munkafolyamatok előkészítése

A lehető legkevesebb kosz és por érdekében javasoljuk a helyiségben lévő bútorokat takarófóliával befedni. Amennyiben nem egy új otthon, hanem egy felújítandó ingatlan nyílászáró cseréjéről beszélünk, akkor a következő lépés a meglévő ablakok kibontása, az ablakszárnyak eltávolítása.

03.

Régi nyílászárók bontása

Ahhoz, hogy a régi ablaktok könnyen kivehető legyen a tokot kisebb darabokra vágjuk. Így kiemeléskor kevésbé sérül fal szerkezete. Bontás után kitisztítjuk és por mentesítjük ablak nyílást. A keletkezett törmeléket és ablak darabokat igény szerint elszállítjuk.

04.

Toktoldók felszerelése

Van, hogy nem az eredeti méretnek megfelelő ablak vagy ajtó fog a régi helyére kerülni. Ebben az esetben az ablak vagy ajtó tokját egy toktoldóval meg kell szélesíteni. Ha előzetesen már redőny vagy külső hőszigetelés is van a homlokzaton szintén a toktoldó a megoldás. A toktoldó teljesen rásimul a tokra, így már nem marad más, mint rápattintani és rácsavarozni.

05.

Szintezés előkészítése

A kibontott és megtisztított nyílásba beillesztjük az új ablakot így előkészítjük a szintezést. Hogy mindeközben az ablak ne mozduljon el faékkel gondosan alátámasztjuk. Ahhoz, hogy a szintezés tökéletes legyen speciális szintezőpárnákat használunk. Így biztosítva a tökéletes vízszintes beállítást.

06.

Szintezés folyamata

Az ablakcsere egyik sarkalatos pontja az ablak tökéletes vízszintes és függőleges szintezése. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az ablakbeépítés ezen fázisa tökéletes legyen, hogy a későbbiekben kifogástalanul működjön a nyílászáró. Amennyiben ez nem így történik abban az esetben az ablak magától becsukódhat vagy kinyílhat.

07.

Ablakok rögzítése

A megvan a tökéletes vízszint jöhet az ablak tokon keresztüli rögzítése. A nyílászáró méretétől függően a megfelelő méretű tokrögzítő csavarral érjük el a maximális stabilitást.

08.

Rések kitöltése

Ahhoz, hogy maximalizáljuk az ablak hő-és hangszigetelő képességét mindenképpen figyelnünk kell a kisebb rések megszűntetésére. Erre a célra kiválóan alkalmas a speciálisan ablakokhoz kifejlesztett pur hab Igény szerint a pur hab köré párazáró szigetelést is tudunk felvinni. Ezzel az ablak és a fal közötti purhab élettartama meghosszabbítható védve a nyílászárót a páralecsapódástól.

09.

Ablakszárnyak felhelyezése

Eljött az ideje, hogy felhelyezzük az ablakszárnyakat. A szárnyakat óvatosan az alsó majd a felső stiftre csúsztatjuk majd stifttel rögzítjük. Ha jól végeztük a munkánkat az ablak innentől kezdve tökéletesen nyit és zár.

10.

Végső simítások

Következhetnek a nyílászárócsere utolsó lépései: felhelyezzük a kilincset és rögzítjük a csavarfejeket takaró kupakokat. Az ablakokon lévő védő fóliaréteget csak a falak festése után javasoljuk, ezzel is védve az ablakot.

PANEL LAKÁS - ABLAKCSERE

Régi nyílászárói már elvetemedtek és nem zárnak rendesen? A meleg is kiszökik a réseken? Cserélje le régi, elhasználódott ablakait új, energiatakarékos, korszerű nyílászárókra!

Miért jobb panelban a műanyag ablak?

A korszerű technológiával készült műanyag ajtók, ablakok már nem csupán esztétikusak, könnyen kezelhetők és praktikusak, de a magas fűtésszámla okozta felesleges kiadásoktól még a pénztárcáját is megkímélhetik. A modern kialakítású nyílászárók már képesek minimálisra csökkenteni a hő veszteséget, kint tartani a nyári forróságot és bent az otthon melegét. A magas fokú hangszigetelő képességüknek köszönhetően a privát szféra érzését is erősítik, ami egy panel lakás szempontjából nem utolsó szempont.

Van különbség egy panel lakás nyílászárócseréje és egy téglaház ablakcseréje között?

A panel lakásokon jellemzően nincs felhordva külső-belső vakolat, így a panel ablakcsere során nem keletkezik vakolat törmelék.
Miután kibontottuk a régi ablakot és behelyeztük az újakat a következő lépés a keletkezett hézagok kitömése.

Első körben a speciálisan erre a célra kifejlesztett pur-habbal töltjük ki a hézagokat, majd miután megszáradt levágjuk a felesleget.
Ezután az ablak és a betonfal közötti rést egy speciális takaróléccel fedjük le.
Legtöbb esetben az újonnan beépített ablak keskenyebb, mint egy régi faablak. Így a kávát, falnyílást valószínűleg újrakell festeni vagy tapétázni.

Általánosságban tehát elmondható, hogy egy panel lakásban gyorsabban zajlik az ablakcsere, mint egy téglaházban, mivel a bontási és az azt követő helyreállítási munkák jóval kevesebb időt vesznek igénybe.

Minden igényt kielégítő minőség

Az Ön nyílászáró és klímatechnikai partnere
Én Mészáros István a Perfect Dream House Kft. tulajdonosa és ügyvezetője garantálom Önnek a kiválasztott ablakok, beltéri és bejárati ajtók, klímák és klímatechnikai berendezések szakszerű szerelését és karbantartását.
Bármikor szívesen nyújtok számára kötelezettségek nélküli szakmai tanácsadást vagy készséggel, ingyen elkészítjem Önnek a testreszabott árajánlatát.